Waar kom je ons binnenkort tegen

Cultureel Festival op 1 en 2 September 2017 in Baarn

In het eerste weekend van september is Baarn voor twee dagen het culturele hart van de regio, want dan vindt voor de 19e keer het Cultureel Festival plaats. Van klassieke muziek tot beeldende kunst en van breakdance tot literatuur...het is er allemaal!

Website


            Kunstroute Bunschoten op 8 en 9 september 2017 in Bunschoten

            Een vast hoogtepunt op de culturele agenda van het Cultuur Platform Gemeente Bunschoten is      

            de jaarlijkse Kunstroute in september. Wij presenteren diverse kunstenaars en creatievelingen

            hun werk weer in een veelzijdige route door Bunschoten en Spakenburg.

            Website


 

    Coelhorst Art Event op 23 en 24 september in Hoogland

    Meer informatie volgt.

    Facebook

 


Recente exposities

Kunstroute Hoogland op 10 en 11 juni 2017

De Kunstroute Hoogland is een open atelier-route, waarbij Hooglandse kunstenaars jaarlijks hun werk tonen. Tegelijkertijd is er een overzichtstentoonstelling, waar van iedere kunstenaar één werk te zien zal zijn. Het ene jaar -dit jaar dus ook- vindt dat plaats in en om hun eigen woning en/of atelier. Bezoekers zijn welkom om met behulp van een plattegrond en het routeboekje hun eigen route te bepalen langs alle deelnemende kunstenaars. Het andere jaar -in 2018- wordt er uitsluitend een overzichtstentoonstelling met hun nieuwste werk op één locatie georganiseerd. Jong en oud kan genieten van de grote diversiteit aan werk, oa: beelden, schilderijen, foto’s en nog veel meer.

websiteDag der Kunsten op 18 juni 2017 in Zeist

Op het Slotplein staart het publiek naar alle prachtig straatartiesten die elk hun eigen kunsten vertonen. Terwijl in het Slotpark mensen genieten van theater, de kinderen in de rij staan om te worden geschminkt, even verderop uit de Blauwezaal van het Slot zijn de weergaloze klanken van een saxofoon-solo te horen. Blije gezichten, genietende mensen, een bruisend Zeist.

Facebook pagina