Waar kom je ons binnenkort tegen


Kunstroute Hoogland op 2 en 3 juni 2018

In 2018 wordt uitsluitend een overzichtstentoonstelling met hun nieuwste werk op één locatie georganiseerd. Jong en oud kan genieten van de grote diversiteit aan werk, oa: beelden, schilderijen, foto’s en nog veel meer.

KUNSTROUTE HOOGLAND 2018
overzichtsexpositie én atelierroute

Zaterdag 2 juni van 12:00-17:00 uur
Zondag 3 juni van 12:00-17:00 uur

website


 

Coelhorst Art Event op 22 en 23 september in Hoogland

De datum van de derde editie van het Coelhorst Art Event is bekend: 22 en 23 september 2018 bent u weer van harte welkom.  Er valt straks weer volop te genieten van kunst, cultuur, muziek, een hapje en een drankje in de prachtige groene omgeving van Coelhorst. Binnenkort zullen we de deelnemende kunstenaars bekend maken op de facebook pagina van Coelhorst Art Event!

    Facebook

 Recente exposities

 

    Coelhorst Art Event op 23 en 24 september in Hoogland

    Het "Coelhorst Art Event " Zaterdag en Zondag was een geweldig succes!! Meer dan 2100 bezoekers

    hebben dit Kunstfestijn meegemaakt op de twee fantastisch mooie dagen en de prachtige locatie! Alle        hulde aan de organisatoren, Mariel Beelaerts, Ruth Jutte en alle anderen die hier aan meegewerkt              hebben, in een woord "fantastisch"!

    Facebook

 


            Kunstroute Bunschoten op 8 en 9 september 2017 in Bunschoten

            Een vast hoogtepunt op de culturele agenda van het Cultuur Platform Gemeente Bunschoten is      

            de jaarlijkse Kunstroute in september. Wij presenteren diverse kunstenaars en creatievelingen

            hun werk weer in een veelzijdige route door Bunschoten en Spakenburg.

            Website


Cultureel Festival op 1 en 2 September 2017 in Baarn

In het eerste weekend van september is Baarn voor twee dagen het culturele hart van de regio, want dan vindt voor de 19e keer het Cultureel Festival plaats. Van klassieke muziek tot beeldende kunst en van breakdance tot literatuur...het is er allemaal!

Website


Kunstroute Hoogland op 10 en 11 juni 2017

De Kunstroute Hoogland is een open atelier-route, waarbij Hooglandse kunstenaars jaarlijks hun werk tonen. Tegelijkertijd is er een overzichtstentoonstelling, waar van iedere kunstenaar één werk te zien zal zijn. Het ene jaar -dit jaar dus ook- vindt dat plaats in en om hun eigen woning en/of atelier. Bezoekers zijn welkom om met behulp van een plattegrond en het routeboekje hun eigen route te bepalen langs alle deelnemende kunstenaars. Het andere jaar -in 2018- wordt er uitsluitend een overzichtstentoonstelling met hun nieuwste werk op één locatie georganiseerd. Jong en oud kan genieten van de grote diversiteit aan werk, oa: beelden, schilderijen, foto’s en nog veel meer.

websiteDag der Kunsten op 18 juni 2017 in Zeist

Op het Slotplein staart het publiek naar alle prachtig straatartiesten die elk hun eigen kunsten vertonen. Terwijl in het Slotpark mensen genieten van theater, de kinderen in de rij staan om te worden geschminkt, even verderop uit de Blauwezaal van het Slot zijn de weergaloze klanken van een saxofoon-solo te horen. Blije gezichten, genietende mensen, een bruisend Zeist.

Facebook pagina